Info o isporuci i plaćanju
Cene proizvoda na web shopu su navedene sa PDV-om.


Robu preko web shopa mogu naručivati i fizička i pravna lica.


Poslate pošiljke obično stižu nakon samo 24h.Cena dostave zavisi od težine paketa.
Dostava obično iznosi oko 470,00 RSD (paketi do 1kg), za isporuke koristimo AKS kurirsku službu, a dostava se plaća kuriru koji isporučuje poručenu robu
.


VAŽNO: kompanija J. Chen NIJE ODGOVORNA za eventualna oštećenja robe prilikom isporuke preko kurirskih službi !!!


Porudžbine se pakuju i šalju kurirskim službama samo radnim danima (pon-petak) oko 13h. Roba poručena vikendom se šalje u ponedeljak.


Ukoliko kupac insistira, možemo isporučiti robu i nekim drugim kurirskim službama (npr Postexpress).


Isporučujemo robu samo na teritoriji Republike Srbije. Nažalost, nismo u mogućnosti da prihvatamo porudžbine sa Kosova i Metohije !!!


Fizička lica mogu kupovati našu robu po navedenim cenama, ali isključivo naručivanjem putem web shopa i kurirske isporuke !!!


Poručenu robu možete platiti na dva načina:

- u kešu prilikom preuzimanja od kurira

- uplatom preko žiro računa (ovo važi samo za firme i pravna lica).


Ukoliko želite da Vašu robu platite preko žiro računa, molimo Vas da prilikom web poručivanja dopišete odgovarajuće podatke (puno ime firme, PIB broj...). Nakon toga će Vam naša komercijala poslati na e-mail i zvanićnu profakturu sa svim podacima za plaćanje preko žiro računa.


NAPOMENA:

uvek možete robu naručiti i klasično - pozivom na 011/31 68 343 ili slanjem maila na service@jchencorp.comZa dodatna tehnička pitanja u vezi registracije na web shopu kontaktirajte webmastera na webadmin@jchencorp.com